Avsnitt 9: Tips för nya veganer

 

I det här avsnittet pratar jag om hur viktigt det är för nya veganer att utbilda sig själv i veganism och djurrättsteori innan vi utbildar andra. Annars kan det vi gör och säger påverka människor och djur på ett negativt sätt. Vad kan vi göra rent praktiskt som veganska utbildare? Jag tipsar om det också. Detta är också det första avsnittet med min nya musikjingel som jag har skrivit!

Disclaimer: Jag förespråkar enbart Gary Franciones och Anna Charltons abolitionistiska djurrättsteori och abolitionistisk veganism.

Glöm inte att besöka  Gary Franciones hemsidor 

Artiklar och texter som diskuterar och tipsar om när man möter och pratar med människor om veganism.

Från abolitionistapproach.com

Sex principerna till det abolitionistiska synsättet på djurrätt

Vegansk utbildning del 1

Tankar om vegansk utbildning

Från International Vegan Association

An Abolitionist Elevator Pitch