TAVS är inte abolitionister

 

Det finns en artikel skriven om TAVS , före detta The Abolitionist Vegan Society nu The Advocacy Of Veganism Society på Gary Franciones Facebook-sida som jag tycker alla ska läsa. En del av er som är nyfikna på abolitionism kanske känner till dem, har like:at deras Facebook-sida eller sprider deras länkar på sociala medier. Min åsikt mot TAVS är att de antingen aldrig har förstått Gary Franciones abolitionistiska djurrättsteori  eller felrepresenterat den. Det kan mycket väl vara båda. De har nyligen bytt namn och tagit avstånd från abolitionism. TAVS  stödjer personer som Breeze Harper som har uttryckt sig om att veganism är fundamentalistiskt.

Om du ser dig som abolitionist så kan du inte stödja TAVS. Det är så enkelt. Varför? De tar själva avstånd från den.

Om du vill gå till källan och lära dig om Gary Franciones teori och åsikter så finns det två officiella hemsidor. Använd och läs dem.